Welkom bij Grande beveiliging
Wie zijn wij
Horeca
Evenementen
contactpagina

Grande Security BV

Westeinde 522, 7671 CT Vriezenveen

tel: 06 - 40 02 16 92

       06 - 25 32 96 67


Email: info@grandesecurity.nl

Horeca


Conflictbeheersing is een belangrijke vaardigheid waarover de horecabeveiligers van Grande Security beschikken. Het is een van de hoofdonderdelen. De horecabeveiliger van Grande Security onderscheidt zich door in (precaire) situaties kalm te blijven en voorkomend, maar wel gedecideerd op te treden. Hij of zij is geselecteerd op verbale capaciteit, uitstraling en ervaring. Vervolgens is hij of zij getraind om horecaondernemingen te helpen een deur- en toegangsbeleid uit te voeren. Zo weet u als ondernemer dat uw belangen en de reputatie van uw zaak op professionele en discrete wijze worden gediend en weet u zich beschermd tegen ongewenste praktijken.


Grande Security heeft een grote ervaring in de beveiliging van horecagelegenheden. In samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij plannen om tot een optimaal veiligheids- en beveiligingsbeleid te komen. Dat houdt niet alleen het deurbeleid in, maar ook de meest uiteenlopende zaken, van brandpreventie tot aan het behandelen van gewonden. Prioriteit in alle plannen is altijd het bereiken van veiligheid en een gezellige sfeer voor zowel het publiek als voor de ondernemer en het personeel. Behalve door een zorgvuldige werkwijze onderscheidt Grande Security zich in de beveiligingsbranche door kwaliteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid.


Wij hebben mensen die tot tien tellen. Grande Security kan voor elke opdrachtgever bijna elke vorm van beveiliging realiseren.


Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken.